Welcome to ECCIE, become a part of the fastest growing escort review website. Take a minute & sign up!

Welcome to ECCIE - Sign up today!

Become a part of the fastest growing escort review community. We have something for you, whether you’re a male member seeking out service providers or a new provider on the site looking to take advantage of our many advertising opportunities. Join today & take part in lively discussions, take advantage of all the great features that attract hundreds of new daily members!

Go Premium

Go Back   ECCIE Worldwide > General Interest > Technical Questions
Currently Active Users: 5509 (4161 members & 1353 guests)
Technical Questions Even the most computer-savvy may have technical questions regarding navigation of the site. Ask it here! If you have an answer, be our guest! (For further assistance, contact your local moderator or see the "Emails to the Staff" post in the Questions for the Staff city forums)


New ShowCases
Rabbit's Cams
Lilly

Reply
 
Thread Tools
Old 12-31-2016, 12:34 PM   #1
rexdutchman
Premium Access
 
rexdutchman's Avatar
 
Join Date: Oct 1, 2013
Location: Dallas TX
Posts: 879
Reviews: 18
Unhappy tab or back paging question

Ok so I can't page back on this site , ( windows 10 computer all updates ) arrow comes up click and non thing have to exit and come back into site ? Just me or site issues ( the only place I have this issue)
rexdutchman is offline   Quote
Old 12-31-2016, 03:48 PM   #2
Top Dog
Lifetime Premium Access
 
Join Date: Mar 28, 2009
Location: Dallas
Posts: 112
Reviews: 4
Default

I have had same problem for past couple of weeks. Frustrating. Hopefully somebody has an answer.
Top Dog is offline   Quote
Old 12-31-2016, 04:14 PM   #3
Contralto
Valued Poster
 
Contralto's Avatar
 
Join Date: Jun 5, 2016
Location: The Great White North
Posts: 422
Default

I have this issue sporadically in IE. Cannot replicate it though in Chrome or Edge. Have you tried switching browsers?
Contralto is offline   Quote
Old 12-31-2016, 10:02 PM   #4
OklahomaSooner
Valued Poster
 
OklahomaSooner's Avatar
 
Join Date: Nov 21, 2010
Location: St Louis Area
Posts: 455
Reviews: 15
Default

I have chrome and still happens there ....irritating so haven't been on site much
__________________
Work Smarter not Harder
OklahomaSooner is offline   Quote
Old 01-01-2017, 06:19 AM   #5
JCM800
Ambassador
 
JCM800's Avatar
 
Join Date: Sep 23, 2012
Location: Kansas City
Posts: 11,206
Reviews: 28
Default

I've noticed this also ...a double-click back seems to work for me.
JCM800 is offline   Quote
Old 01-01-2017, 08:41 PM   #6
Mokoa
The Mod In Black®
 
Mokoa's Avatar
 
Join Date: Nov 22, 2009
Location: San Antonio
Posts: 29,778
Reviews: 4
Default

I am using Firefox Version 50.1.0 on a Windows 7 system and have not experienced that issue. You may want to try clearing out your cookies, cache and temporary Internet files areas. That usually cures such weird behavior. Most browsers will let you set them to automatically do such housekeeping when you exit them.
__________________
"Don't come here and grumble about going too fast. Get the hell out of the race car if you've got feathers on your legs or butt. Put a kerosene rag around your ankles so the ants won't climb up there and eat that candy ass."

Dale Earnhardt

9/11 Tribute
9/11 Memorial



For all site issues send a PM to me or e-mail to Mokoa@eccie.net or sanantonio@eccie.net
Mokoa is offline   Quote
Old 01-03-2017, 08:27 AM   #7
rexdutchman
Premium Access
 
rexdutchman's Avatar
 
Join Date: Oct 1, 2013
Location: Dallas TX
Posts: 879
Reviews: 18
Default

I clear cookies out all the time doesn't help , thought it was just me , and yes to Top Dog been 2- 3 weeks or so. In fact I cant go back from here . I think its in the site server just saying
rexdutchman is offline   Quote
Old 01-03-2017, 08:28 AM   #8
rexdutchman
Premium Access
 
rexdutchman's Avatar
 
Join Date: Oct 1, 2013
Location: Dallas TX
Posts: 879
Reviews: 18
Default

Oh and this is the only place I have this issue so I don't think its this computer ,
rexdutchman is offline   Quote
Old 01-03-2017, 09:38 AM   #9
Contralto
Valued Poster
 
Contralto's Avatar
 
Join Date: Jun 5, 2016
Location: The Great White North
Posts: 422
Default

Looks like the issue might be confined to IE and requires a quick double click as a workaround. Looks fairly well-documented around the web but so far I don't see an official response from Microsoft. One end user offered a solution by manipulating compatibilities in IE settings. Seems strange for something that just randomly appeared but stranger things have happened.

If anyone has updates let us know.
Contralto is offline   Quote
Reply




Thread Tools


Preferred411
Top Posters
DallasRain51854
pyramider38971
gman4435942
Yssup Rider32739
Chica Chaser31050
Mokoa29778
LexusLover29677
i'va biggen28773
CuteOldGuy28695
Mojojo28503
offshoredrilling28240
WTF24616
dearhunter24553
Wakeup23432
I B Hankering22087
Top Reviewers
daaaaaman 432
MoneyManMatt 368
cockalatte 300
Jon Bon 287
Harley Diablo 262
Russ Tworthy 242
nicemusic 228
silverstate53 222
mriley000 211
Hawkeye9 203
janan 777 202
dominos 202
Cityjazz 200
professoreccie 192
MARTlAN 180

Powered by vBulletin®
Copyright © 2009 - 2016, ECCIE Worldwide, All Rights Reserved